Otty ry:n jäsen tervetuloa vuosiseminaariin ja -kokoukseen 27.3 klo 12-16

TERVETULOA VUOSISEMINAARIIN JA -KOKOUKSEEN 27.3.2023 klo 12–16 (muista ilmoittautua)

Tervetuloa mukaan OTTU ry:n vuosiseminaariin 2023. Vuosiseminaarin teemana on Ammatillinen koulutus ja tulevaisuuden työelämässä tarvittavat taidot. Aihe puhuttaa sekä ammatillisen koulutuksen opettajia että alan tutkijoita, ja yhdistys pyrkii vuosiseminaarissaan edistämään yhteistä keskustelua aiheen tiimoilta.

Voit osallistua tilaisuuteen joko etäyhteydellä (zoom-linkki) tai tulemalla paikan päälle. Sekä vuosiseminaarin ja -kokouksen etäosallistuminen tapahtuu samalla zoom-linkillä. On mahdollista osallistua sekä vuosiseminaariin- että kokoukseen tai vain jompaan kumpaan oman aikataulun mukaisesti.

Seminaarin ja vuosikokouksen paikkana on Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia (kokoustila Sampola, 2. krs) osoitteessa Kirkkokatu 16B, 02770 Espoo (https://www.omnia.fi/tietoa-omniasta/yhteystiedot-toimipisteet/kirkkokatu-16-espoon-keskus).

Tilaisuuksiin pyydetään ennakkoilmoittautumista torstaihin 23. maaliskuuta mennessä osoitteessa: https://forms.office.com/e/w2qMe9jXFQ

Etäosallistujille lähetetään ZOOM-linkki perjantain (24.3.) aikana.

 

Seminaarin ohjelma

12.00–12.10 Tilaisuuden avaus, kuntayhtymän johtaja Tuula Antola, Omnia

12.10–12.40 Ammatillisen koulutuksen uraseurannan satoa: Koulutuksen kehittämän

osaamisen vastaavuus työssä tarvittavaan osaamiseen, tutkijayliopettaja Heta Rintala (HAMK)

12.40–14.00 Paneelikeskustelu

Arviointiasiantuntija Raisa Hievanen, Karvi

Erityisasiantuntija Juha-Ville Mäkinen, Työelämätoimikunta, OPH

Koulutuspäällikkö Tiina Thure-Toivanen, Omnia

Tutkijayliopettaja Heta Rintala, HAMK

Paneelin puheenjohtajina toimivat OTTU ry:stä Tarja Lang ja Maarit Virolainen.

Seminaarin lopuksi julkistetaan ja jaetaan vuoden 2023 OTTU ry:n tunnustuspalkinto ammattikasvatusta, ammatillista koulutusta tai ammatillista korkeakoulutusta koskevasta väitöstutkimuksesta.

 

VUOSIKOKOUS

Heti vuosiseminaarin jälkeen maanantaina 27.3. klo 14.15 alkaen pidetään OTTU ry:n vuosikokous, johon kutsumme mukaan kaikki seuran jäsenet.

Kokouspaikkana on Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia (kokoustila Sampola, 2. krs) osoitteessa Kirkkokatu 16B, 02770 Espoo (https://www.omnia.fi/tietoa-omniasta/yhteystiedot-toimipisteet/kirkkokatu-16-espoon-keskus).

Kokous järjesteään hybridinä eli sinulla on mahdollisuus tulla paikanpäälle tai osallistua etänä.

Etäosallistumista varten tarvitaan myös ennakkoilmoittautuminen torstaihin 23. maaliskuuta mennessä osoitteessa: https://forms.office.com/e/w2qMe9jXFQ

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2022 sekä toiminnantarkastuslausunto, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä päätetään jäsenmaksun suuruudesta.)

Tervetuloa mukaan sekä vuosiseminaariin että kokoukseen!

 

Lämpimästi tervetuloa!

Ottu ry:n hallituksen puolesta,

Tarja Lang

Puheenjohtaja

Julkaistu: 03.12.2023

OTTU ry